a legjobb magyar hírcsatornák
Megdöbbentő részletek Hitler magánéletéről – 70 éven át titok volt a vezér szexualitása

Egy most nyilvánosságra hozott titkos jelentés elég meredek dolgokat állít.

Megdöbbentő információkat hozott nyilvánosságra a CIA Adolf Hitler életéről. Mint kiderült, a náci vezér biszexuális volt, és több éven keresztül egy osztrák meleg hostelben töltötte mindennapjait. A 70 oldalas dokumentumból az is kiderült, hogy Hitler vonzódott helyetteséhez, Rudolf Hesshez, aki állítólag köztudottan transzvesztitaként élt.

Az 1943-as jelentést a Fehér Ház egyik antropológusa, Henry Field gyűjtötte be, aki hosszú évek óta kutat a német politikus magánélete után, és többek között már azt is kiderítette, milyen oktatásban részesült, milyen zenét hallgatott és milyen beszédtechnikákat tanult fiatalkorában.

Ezen dokumentumban derült fény Hitler szexualitására is, amelynek fontos részét képezi az 1910 és ’13 közötti 3 év, amelyet a Meldemannstrasse-i meleg hotelben töltött el. A szállót köztudottan idősebb homoszexuális férfiak látogatták, akik fiatalabb fiúkhoz vonzódtak, ezen a helyen pedig kiélhették titkos vágyaikat.
Ebben a időszakban Hitler munkanélküliként tengette életét, és művészként szeretett volna érvényesülni, végül pedig azért tért vissza Németországba, hogy felvegye halott édesapja örökségét.

Az információk egyébként Hitler egykori közeli barátjától, Ernst Sedgwicktől származnak, akivel megromlott viszonya a náci uralom alatt, így a férfi Angliába menekült, és Rooseveltnek kezdett dolgozni.

Mint kiderült, Hitler és Hess vezér viszonya akkor mélyedt el igazán, mikor 1920-ban közös börtönbe kerültek. Mindezt megerősíti, hogy Hess-t Anna kisasszonynak nevezték a melegközösségben, és állítólag rendszeresen női ruhákba öltözve jelent meg a bálokon.

Ha mindez nem lenne elég, a jelentés arról is tanúskodik, hogy Hitler szado-mazochista vágyakat táplált, Field jelentése szerint szexuális életére éppen az a kettősség volt jellemző, mint politikai megnyilvánulásaira.

Forrás: Daily Mail

A Szeretlek Magyarország cikke. Olvasd el az eredeti oldalon a lenti gombra kattintva.

Cikk elolvasása az eredeti oldalon

Ezeket olvastad már?
Hirdetés
Partnereinkkel sütiket használunk, hogy jobb felhasználói élményt és releváns hirdetéseket tudjunk neked nyújtani.
Tudj meg mindent a sütikről és adatvédelmi irányelveinkről ide kattintva.