a legjobb magyar hírcsatornák
Ezekkel a csillagjegyekkel csöppet sem illetek össze

A csillagjegyek eltérő tulajdonságaiknál fogva nem mindenkivel illenek össze. A horoszkóp szerint ezeket a csillagjegyekkel számíthatsz a legtöbb konfliktusra, ellentétre, ők azok, akikkel kevés az esély a harmonikus és boldog párkapcsolatra. Persze, ha a párod épp valamelyik „tiltott listás” csillagjegyben született, még nem érdemes vele szakítani. A kihívás nagyobb ugyan, de semmi sem lehetetlen. Nos, mely csillagjegyekkel illetek össze a legkevésbé? Íme a részletek.

A Kos

A Kos személyiségvonásai okán a Bakkal és a Rákkal illik a legkevésbé össze, a Mérlegnek pedig szöges ellentéte. A Kos jegyűek tüzes, eleven típusok, lángjukat, szenvedélyüket könnyen kiolthatja a Bak és a Rák zárkózottsága, óvatossága és konzervatív életszemlélete.

kos bak párkapcsolat horoszkóp

A Kos a Bakkal folyton vitatkozik (Thinkstockphotos)

A Bika

A Bikánakaz Oroszlánnal és a Vízöntővel van a legkevesebb esélye a harmóniára és a tökéletes boldogságra, míg a Skorpióval szinte halálra ítéltetett a párkapcsolat. Bár mágnesként vonzza a Skorpió elementáris szenvedélye, előbb-utóbb egymás agyára mennének.

bika vízöntő párkapcsolat horoszkóp

A Bika nem érti a Vízöntőt (Thinkstockphotos)

Az Ikrek

Az Ikreketkezdetben vonzhatja a Szűzészjárása, intelligenciája és a Halakálmodozó természete is, ám hosszú távon egyikkel sem képes igazán jól kijönni. A Nyilassal hasonlóan gondolkoznak ugyan, a kapcsolat mégis csak nagy áldozatok árán maradhat csak működőképes.

ikrek halak csillagjegyek párkapcsolat horoszkóp

Az Ikrek a Halakkal hosszú távon nem jön ki jól (Thinkstockphotos)

A Rák

A Ráknaka Kossal, a Bakkal és a Mérleggel gyűlhet meg a baja. A Kossal teljesen más vérmérsékletűek, a Bakkal pedig az érzelmi világukban, az érzelmek megélésében jelentkezhetnek jelentős különbségek.

rák mérleg csillagjegyek párkapcsolat horoszkóp

A Rák a Mérleggel kevésbé sikeres párost alkot (Thinkstockphotos)

Az Oroszlán

Az Oroszlánés a Bikakét végtelenül makacs csillagjegy, ezért kizárt, hogy hosszú távon képesek lennének elviselni egymást. A Vízöntőtúl szabad és önálló az Oroszlánnak, a Skorpiópedig a szenvedélyes kapcsolat ellenére is túl nagy falat lehet.

oroszlán skorpió párkapcsolat horoszkóp

Az Oroszlán és a Skorpió kapcsolata túlzottan szenvedélyes (Thinkstockphotos)

A Szűz

A Szűzérzelmi világát az Ikrekés a Nyilasboríthatja ki a legjobban, mivel hozzá képest túl nagyban gondolkoznak, míg ő maga a részletek embere. A Halakaz, akivel halálra ítéltetett a párkapcsolat, hiszen az ő álomvilága teljesen kiábrándítja a praktikusan gondolkozó Szüzet.

szűz nyilas csillagjegyek horoszkóp

A Szűz a független Nyilas mellett kevés nyugalomra lelhet (Thinkstockphotos)

A Mérleg

A vidám és alapvetően békés természetű Mérleghezegyáltalán nem passzol sem a Bakagresszivitása, sem a Kos túlzott határozottsága. De ugyanennyire balul sülhet el a párkapcsolata a megszokás rabjaként ismert  Rákkal is.

mérleg kos csillagjegyek párkapcsolat horoszkóp

A Mérleg lelkét a türelmetlen Kos folyton felborítja (Thinkstockphotos)

A Skorpió

A Skorpióerőteljes összhangot és elképesztő vonzalmat érez az Oroszlánnal, végül heves vérmérsékletük miatt mégsem jutnak egymással dűlőre. A Vízöntővel és a Bikával sem lesz szerencséje, mert a kezdeti vonzalom hamar csalódásba fordulhat.

skorpió vízöntő csillagjegyek párkapcsolat horoszkóp

A birtokló Skorpiónak túlzottan független a Vízöntő (Thinkstockphotos)

A Nyilas

A Nyilasugyanabból az okból nem illik össze sem a Halakkal, sem az Ikrekkel: egyikkel sem képes előremutató, értelmes döntéseket hozni. A Szűz gyakorlatiassága erősen vonzza őt, de mégsem a legjobb választás, hiszen ő nyugalomra, stabilitásra, a Nyilas szabadságra, kalandokra vágyik.

nyilas halak csillagjegyek párkapcsolat horoszkóp

A Nyilas nem találja az összhangot az érzékeny Halakkal (Thinkstockphotos)

A Bak

A Bakkomótossága, kimértsége, alapossága okán képtelen elviselni maga mellett hosszú távon az impulzív és rendkívül energikus  Kost. A Mérlegben az zavarja, hogy nem tudja az irányítása alatt tartani, a Rákkal pedig egyszerűen csak nincs meg a kémia.

bak rák csillagjegyek horoszkóp

A Bak és a Rák ritkán hangolódnak egymásra (Thinkstockphotos)

A Vízöntő

A Vízöntőt egy idő utána nagyon erősen taszítja a Bikaföldhözragadtsága, de éppen ennyire irritálja az Oroszlánexcentrikussága, a folyamatos figyelem iránti vágya is. A Skorpióvalsem számíthat hosszú és tartós románcra, mivel mindketten túl követelőzőek, nem mellesleg egyiküknek sem erőssége az alkalmazkodás.

vízöntő oroszlán csillagjegyek horoszkóp

A Vízöntőt bosszantja az Oroszlán folyamatos figyelem iránti vágya (Thinkstockphotos)

A Halak

A Halak érzékenysége és kiváló megérzései folytán gyakran hagyatkozik a non-verbális jelekre, ezért a rendkívül kommunikatív  Ikrek valódi rémálom a számára. A Nyilasés a Szűz eleinte vonzó választásnak tűnik, később mégis kiderül, míg a Nyilas túlzottan is aktív, addig a Szűz túl racionális és gyakorlatias hozzá.

halak ikrek csillagjegyek horoszkóp

A Halak szereti a csendet, az Ikrek folyton beszél (Thinkstockphotos)

moonchild kiemelt kép: Thinkstockphotos)

A Nők Lapja Café cikke. Olvasd el az eredeti oldalon a lenti gombra kattintva.

Cikk elolvasása az eredeti oldalon

Ezeket olvastad már?
Hirdetés
Partnereinkkel sütiket használunk, hogy jobb felhasználói élményt és releváns hirdetéseket tudjunk neked nyújtani.
Tudj meg mindent a sütikről és adatvédelmi irányelveinkről ide kattintva.