a legjobb magyar hírcsatornák
Egyetlen mondatával örökre elüldözte vőlegényét egy szívtelen menyasszony

A leendő férj a kijelentés miatt rögtön lefújta az esküvőt.


Az esküvőszervezők tarsolya minden bizonnyal tömve van mesebeli, szívszorító és megdöbbentő történetekkel egyaránt. Az utóbbi kategória egyik gyümölcsét egyikük nemrég meg is osztotta az interneten. A férfi elrettentő tanmesének beillő sztorija egy menyasszonyról szól, aki a stressz hatására meglehetősen kifordult önmagából.

A szakember azt állítja, hogy ilyen esettel még nem volt dolga: a vőlegény és családja konkrétan le is fújták az esküvőt, mikor a menyasszony kimondott egy bizonyos mondatot.

Az egész drámai história úgy kezdődött, hogy a vőlegény nővére már évek óta várta a gyermekáldást, ám hiába próbálkoztak párjával, az csak nem jött el. A szerencsés fordulat végül pont akkor következett be, mikor az esküvő is időszerűvé vált.

A valódi hárpiává változott menyasszony azonban megmakacsolta magát és úgy döntött, a terhesség miatt végül nem hívja meg jegyese testvérét az esküvőre – holott ő lett volna az egyik koszorúslány is.

Nem telt el sok idő és szörnyű hír érkezett: a vőlegény testvére elvetélt.

Az ara erre csak úgy reagált: “Akkor úgy néz ki, hogy mégis jöhet az esküvőre.”

Ezzel a képtelen mondattal olyannyira elásta magát vőlegénye és annak családja előtt, hogy a szertartást azon nyomban lemondták. Hogy a páros azért együtt maradt-e, arról nincs információ.

Forrás: Mirror

A Szeretlek Magyarország cikke. Olvasd el az eredeti oldalon a lenti gombra kattintva.

Cikk elolvasása az eredeti oldalon

Ezeket olvastad már?
Hirdetés
Partnereinkkel sütiket használunk, hogy jobb felhasználói élményt és releváns hirdetéseket tudjunk neked nyújtani.
Tudj meg mindent a sütikről és adatvédelmi irányelveinkről ide kattintva.