a legjobb magyar hírcsatornák
5 dolog, amit a férfiak utálnak az ágyban

Egy felmérés szerint a férfiak naponta 19- szer gondolnak az együttlétre, míg a nők 10-szer. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem érjük be kevesebbel, vagy nincsenek olyan dolgok, amiket ki nem állhatunk az ágyban. Nem minden férfi ugyanolyan, de sokan biztos egyetértenének a listámmal, amely a kevésbé vágykeltő helyzeteket tartalmazza.

Ha hiszitek Drága Hölgyeim, ha nem, néha egy egyszerű gesztussal képesek vagytok lehűteni bennünket. Nézzük hát, mik azok a dolgok, amelyeket valahogy nem tolerálunk az ágyban.

Kevés finomság

Igaz, hogy a forró pillanatokban hevesebben érintjük meg egymást, de jó, ha tudjátok, hogy férfitársaim túlnyomó többsége nem fogadja kitörő örömmel, ha bizonyos testrészüket túl erősen markoljátok. Jobb, ha először finoman érintitek meg, még akkor is, ha a vágy hevében legszívesebben rárabolnátok, aztán esetleg lehet fokozni az érintést, ha úgy látjátok, hogy élvezi.

Szarkasztikus megjegyzések

Semmi negatív kritika a teljesítményre, ellenkező esetben azt kockázatjátok, hogy megsértitek életetek párjának egóját, amitől persze rosszul érzi magát, és ebből következően azonnal véget ér a szenvedély. Ha csak tényleg nem volt elviselhetetlen a dolog, talán jobb lenne elkerülni az ironikus megjegyzéseket, és helyette inkább a csendet választani.

Még, még, még

Ezen a téren a férfiak és a nők fényévekre vannak egymástól. Ahogy a nők elérik az orgazmust, készen állnak akár azonnal újrakezdeni (vagy folytatni) az aktust, míg nekünk, a férfiaknak szükségünk van legalább 30 percre a következő bevetés előtt. Ezzel csak azt szeretném érzékeltetni, hogy nincs annál kellemetlenebb számunkra, mint amikor 5 perc elteltével felpattantok, és közlitek velünk, hogy készen álltok a következő numerára. Bármennyire is szeretnénk, nem biztos, hogy összejön.

Agresszivitás

A megfelelő teljesítménytől való szorongásunk bármelyik pillanatban, és bármilyen gesztus hatására előtörhet – különösen, ha az első együttlétről van szó. Jobb tehát elkerülni az agresszivitást és az ezzel járó uralkodást, esetleg érdemes akkora halasztani, mikor már nagyobb összhangban vagytok.

Csináljuk sötétben

A nők nagy része nem szeret teljes fényárban szeretkezni, mi, férfiak viszont nem támogatjuk azt az ötletet, hogy vaksötétben tapogatózzunk, és semmit ne láthassunk a partnerünkből. Drága Hölgyeim, jó, ha tudjátok, hogy az izgalom nagy része vizuális szinten jelentkezik… Miért nem éritek be ezzel és használjátok ki az alkalmat?

 

 

A Brightside HU cikke. Olvasd el az eredeti oldalon a lenti gombra kattintva.

Cikk elolvasása az eredeti oldalon

Ezeket olvastad már?
Hirdetés
Partnereinkkel sütiket használunk, hogy jobb felhasználói élményt és releváns hirdetéseket tudjunk neked nyújtani.
Tudj meg mindent a sütikről és adatvédelmi irányelveinkről ide kattintva.